22.01.2010

Pre-Fall 2010: Alexander Wang


Alexander Wang, haziran-temmuz aylarında vitrinlerde yerini alacak olan sonbahar öncesi kolleksiyonunda, öncekilerine göre daha iş kadını bir çizgi oluşturduğunu açıkladı.
Son dönemin en popüler trendi olan maskülen detayları da sıkça kullanan Wang, erkeklerin sadece tarzını değil, kumaş ve örgülerinden de faydalanmış.
New York sokak modasını andıran kombinlerini gören moda tutkunlarının, ünlü dergilerin street-style sayfalarında yer almak için çok da fazla uğraşmasına gerek kalmıyor artık. Alexander Wang imzalı skinny sayılabilecek dar pantolonlar, uzun örme kazak ve hırkalar ile ipekli ceketler şimdiden diğer tarzlar karşısında 1-0 önde.
Her ne kadar "erkeksi" bir kolleksiyon olsa da transparan detaylar ve mini deri blazerlar sonbahar öncesi pek çok moda tutkunu kadının olmazsa olmazı haline gelecek anlaşılan.
Tamamında siyah ve siyaha yakın renkler kullanan Alexander Wang, "Söz veriyorum, sonbahar kolleksiyonumda daha fazla renk kullanacağım" dedi.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics