28.01.2010

Paris Couture Spring 2010: Elie Saab



Elie Saab, dün sunduğu ilkbahar couture kolleksiyonu ile yine, izleyenleri kendine ve harika elbiselerine hayran bıraktı. Genelinde yere kadar uzun etekleri ve ipek-şifon kumaşları barındıran kolleksiyonun her bir parçası, bu sezon Hollywood yıldızlarının galalarda, evlenmek isteyenler için ise gelinlik olarak çok aranan modeller olacak gibi gözüküyor.

Elbiselerini gölgelememesi ve, her birinin kendi hissini izleyenlere doğrudan aktarması için Saab, bu defilesinde mankenlerin karmaşık topuzlar ve dikkat çekici aksesuarlar kullanmalarını istememiş. Aynı zamanda basit ancak elbiseyi mükemmel bir biçimde tamamlayan ayakkabılar da, çok doğru bir seçimdi.

Elie Saab, kendi tarzını yine konuşturduğu defilesinde, pastel renkler ve gümüş parıltıları kullanırken bu sezonun top detaylarından geniş omuzları da 1-2 modelinde kullanarak modayla olan bağını kopartmadığını gösteriyor.

İpek, şifon ve dantel ağırlıklı kumaşlar tercih eden tasarımcı;  etek ucu, yaka ve drape detaylarındaki fırfır etkisini, el emeği göz nuru dekupe kumaşlarla yaratmış. Yakından bakıldığında her dekupenin o elbisenin karekterine özgün tasarlandığı kolayca anlaşılırken, Elie Saab'ın tasarımcı yönününü terziliğinin önüne geçtiğini gözler önüne seriliyor.
























Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics