25.01.2010

Paris Haute-Couture 2010 Moda Haftası Başladı



2010 Paris Erkek Moda Haftasının üzerinden 1 haftadan fazla bir süre geçti. Erkek modasıyla çok da ilgili olmayanlar podyumlarda uçuşan harika elbiseleri özlemiş olmalılar. Öyleyse sıkı durun, çünkü Paris Couture Haftası başladı!

Henüz hazır giyim kreatif direktör seçilmişken, kendi adı ile couture defilelerine geri dönen, Balenciaga'nın kaptanı Josephus Thimister ile, dün akşam couture haftası başladı.

Bugün podyumun ilk ışıkları, yeni kuşağın genç tasarımcısı Alexis Mabille'in şovu için açıldı. Bugünkü program, Christian Dior ve Giorgio Armani gibi ağır isimlere de ev sahipliği yapacak.

 Yarın, Givenchy ile sona erecek olan defileler Chanel'in büyük açılışı ile başlayacak. Çarşamba günü ise Elie Saab, Valentino ve Jean Paul Gaultier gibi isimler podyumlarda yerini alacak. Çok da yoğun olmayan programda, couture haftasının demirbaşı sayılabilecek özel tasarımcıların yer almayacak olması da dikkatlerden kaçmıyor.

11 Şubat'ta başlayacak olan, New York ready-to-wear haftasına kadar bol bol couture defileleri ile haşır neşir olmanızı tavsiye ediyorum.



Fotoğraf: Christian Dior Couture Autumn / Winter 2009-2010 İlk Bakış

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics