27.01.2010

Paris Couture Spring 2010: Chanel



Dün sabah Chanel'in tasarımcısı Karl Lagerfeld bu yaz için tasarladığı kolleksiyonunu sevenlerine sundu. Chanel'in Paris'teki köşkü defile için özel bir düzenlemeye daha ev sahipliği yaptı. Pastel neon renklerle bezenmiş olan defile salonunda, izleyicilerin koltukları gümüş renkli kumaşlarla kaplanmıştı.

Açık pastel yünden ceketler kısa şort ve eteklerle kombin edilmişti. Kıvırcık yün ve kat kat şifonlardan oluşan kokteyl elbiseleri sert omuzlar ve yenilikçi topuklar tamamlıyordu.

Kristal aksesuarlar, çift katlı kıvrımlar, parmaksız eldivenler, metalik-barok topuklar her ne kadar yenilikçi ve geleceğe dönük dursalar da Lagerfeld "Hayır, aslında fütürizme tamamen karşıyım, moda bugündür. Henüz yaşanmamış bir geleceğe kıyafet tasarlamak bana göre değil" diye konuştu.

Aynı zamanda klasik Chanel çizgisinden çıkmadan ufak tefek değişiklikler yapan tasarımcı renk paletiyle ilgili yorum yapanlara "Sabahın 5inde aklımda elektronik bir flaş patladı. Gümüş ve pastel. Hayatımda ilk defa kolleksiyonumun tümünde bir tane bile siyah veya derin mavi yok. Hatta tek bir altın düğme bile" dedi.



 






































Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics