27.08.2010

IFW – Simay Bülbül

Derilerin kraliçesi, yine herkesi “büyü”ledi..

Sahip olduğu engin hayal gücünü tasarımlarına yansıtmasını çok iyi bilen Simay Bülbül, hazırladığı koleksiyonu ve şovu ile İstanbul Fashion Week’in en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Siyah, indigo, mavi ve elbette tasarımcının favorisi beyaz ve krem renkleriyle dolu bir defile sergileyen tasarımcı, en sık kullandığı kumaş olan derinin yanı sıra bu koleksiyonunda, şifon gibi pek çok hafif ve akışkan kumaşlara da yer verdi.

Farklı kesimli tasarımları ve altın rengi kaba aksesuarlarını harika bir uyum içerisinde sergileyen tasarımcı, saç, makyaj ve ayakkabı seçimi olarak kıyafetleri tamamlayan ancak önüne geçmeyen bir seçim yapmış.

Özellikle defilenin finalinde, krem ağırlıklı tasarımlar ile ellerinde taşıdıkları kürelerle podyumu dolduran mankenlerle oluşturulan koreografi ve şov -ki bu gerçek bir şovdu!- gerçekten koleksiyonun temasını kanıtlarcasına büyüleyiciydi.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics