27.08.2010

IFW – Mehtap Elaidi


Çizgiler, şeritler ve transparan! Karşınızda Mehtap Elaidi..


Her defilenin baş tacı siyah, beyaz ve gri. Sezonun modası pudra renkleri. Ve biraz da Elaidi dokunuşu, fuşya ve saks mavisi.. Gerçekten harika bir koleksiyon desem az bile kalır. IFW kapsamında düzenlenen defileler arasında, beni neredeyse en çok etkileyen Mehtap Elaidi’nin defilesi oldu.

Bir defilenin kilit noktası ne ünlü mankenler, ne de tasarımların sayıca çokluğudur. Bir koleksiyonun en vurucu kısmı, her zaman için konsept bütünlüğüdür. Ve Mehtap Elaidi bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Bütün defile hem sanki yüzlerce tasarımı içerisinde barındırıyor, hem de sadece tek bir tasarıma ev sahipliği yapıyor gibiydi. Modellerin üzerinde uçuşan kıyafetler beni benden aldı.

Genel olarak bu koleksiyonda da, hafif ve kaygan kumaşlar yoğunlukta. Sıkça, bandajlarla tamamlanan mini elbiseler, modernize edilmiş pantolon ve ceketlerin yanı sıra, birkaç yüksek belli uzun etek dikkatimden kaçamadı.

Yuvarlak küpeler ve uzun zincirli daire kolyeler, kıyafetlerin sadeliği ile tam bir özdeşlik içerisindeydi. Pek çok moda sever ve blogger tarafından, defilenin “en” çok beğenilen tarafı ise kuşkusuz ayakkabılardı.


Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics