27.08.2010

IFW – Punto Deri


Anjelika Akbar ve Punto Deri’nin tasarımları.. Tam bir rüya!

Adından da anlaşılacağı gibi “deri”.. Haliyle koleksiyon deri ve güderi kumaşların ağırlıklı olduğu tasarımlarla doluydu. Yaz koleksiyonu için, derinin moda olmaya henüz başladığı şu günlerde, Punto Deri’den daha başarılı ve profesyonel bir konsept düşünülemezdi.

Krem ve beyaz renklerle başlayıp, pudra rengi ile devam eden defilede, sonlara doğru lilaya doğru bir kayış olsa da, genel olarak pastel renklerden çok da uzaklaşmayan bir renk skalasına sahip bir defile gerçekleşti. Genel olarak çok da şaşaalı bir havaya sahip olmayan tasarımların bazılarında yer alan ışıltılı süslemeler çok hoşuma gitti. Aksesuar olarak iri bilekliklerin tasarımları ne denli tamamladığı düşünülebilir.

Tam bir hazır giyim defilesi sunan Punto Deri, koleksiyonun genelinde çoğunlukla mini elbiseler, ceket ve trençkotların yanı sıra, dar pantolonlar ve şifon fırfırlı elbiselere de yer verdi.

Anjelika Akbar eşliğinde sunulan defilenin sonunda, izleyicilerin memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu.


Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics