26.08.2010

IFW - Gizia


Kendi çizgisini koruyan Gizia, renklerle dans ediyor.


Göz alıcı siyah beyaz desenli podyumda, uçuş uçuş elbiseli mankenler izleyicileri kendilerine hayran bıraktı. Dün düzenlenen Gizia defilesinde, renkli şifonlar 2011 yazını şimdiden getirdiler.

Geometrik siyah beyaz desenler, illüstratif çizgiler, çiçekler, leoparlar. Ve işte karşınızda Gizia! Aksesuarlar, çantalar, iri şapkalar ve fularların sıkça kombin edildiği koleksiyonun çok geniş ve uyumlu bir renk skalası var. Siyah ve beyazın yanı sıra bolca sarı, pembe ve turuncu gibi sıcak tonlar göze çarpıyor. Aynı zamanda leopar ve zebra desenlerini de unutmayan Gizia, 2011 bahar düğünlerine, şık davetlere sıkça konuk olacak gibi gözüküyor.

Sezonun modasını takip eden miniler, bol pantolonlar, yüksek beller ile 70’lerin havasına hakim Gizia, her ne kadar modası geçmiş olsa da kendi çizgisinde yürümek adına şifon elbiseleri de unutmamış. Ve bence çok da iyi yapmış. Sonuçta bir hazır giyim markası kendi hedefinden şaşmamalı.


Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics