26.08.2010

IFW - Atıl Kutoğlu

Olumsuz dedikodular..


Atıl Kutoğlu defilesini izleyenlerin arasında, koleksiyonun bekleneni veremediği ve bütünlük kopukluğu olduğu hakkında söylentiler yayılmaya başladı.

Aslına bakarsanız tek tek her bir tasarımın, pek çok kişi tarafından beğenildiğine eminim. Ancak bir bütün halinde koleksiyonu incelediğimizde, tasarımcının hayalleri ile sezon trendleri arasında gidip geldiğini görmek mümkün. Hem etnik desenler hem şık elbiseler barındıran koleksiyon hakkında yorumu siz izleyicilere bırakmak istiyorum.

Oldukça fazla sayıda tasarımla defileyi sonlandıran tasarımcı, allı pullu payetli elbiseler, şifon ve muslin kumaşların yanı sıra, çizgili bohem elbiseler ile beraber deri ve ipek çeşitlerini aynı kombinasyonda kullanmış. Ağırlıklı olarak pembe, mavi ve morun pastel tonları arasında gidip gelen Kutoğlu, siyah ve doreye de yer vermeyi unutmamış.




Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics