19.02.2012

Marni for H&M - Full Collection



Çok ses getiren Versace for H&M koleksiyonundan sonra H&M, hız kesmeden tasarımcı işbirliklerine devam ediyor. Bu seferki durak ise Marni. Ağırlıklı olarak geometrik desenler ve koyu renklerle desteklenen altın ve bronz tonları ilk bakışta göze çarpıyor diyebilirim. Dolu dolu gerdan aksesuarları, şıkırtılar ve payetlerle bezenmiş. Ayakkabılar sade ama bir diğer dikkat çeken nokta ise ikiz bileklikler. Koleksiyon seçili H&M mağazalarında 8 Mart'ta satışa sunulacakmış, umuyorum Türkiye'de de aynı tarihte olur.

Üstte Sofia Coppola'nın yönetmen koltuğunda oturduğu "Marni for H&M" reklam videosunu izleyebilir, aşağıda bayan koleksiyonuna ait tüm parçaları görebilirsiniz. Detaycılar için ise Versace for H&M vol1 ve vol2 ayrı ayrı burada.





















photos:courtesyofhm

3 Responses so far.

  1. Adsız says:

    Turkiyede pek ilgi görmiceğini düşündüğüm bi koleksiyon..

  2. Merhabaaa Bu koleksiyona davetli olarak gidicem gerçekten merakla bekliyoum.Çok gzel parcalar var gerçektende.Blogunda harika bende beklerim:)
    Sevgiler:)

    http://merveylldiz.blogspot.com

  3. müthiş analiz etmişsiniz. geyikciler.com sitesi olarak sizi tebrik ederiz. ödül almanızıda ayrıca kutlamak isteriz.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics