8.07.2011

Fashionary



"Fashionary"; Fashion (moda), Dictionary (sözlük) ve Diary (günlük) kelimelerinin karışımından doğan bir tür hazır sketcbook (eskiz defteri). Tabii biz üniversitede kendimiz hazırlardık bunları, hatta önceden silüet hazırlamamıza bile izin vermezlerdi. Eski sancılı günler :)

Sketchbook, genel olarak moda tasarımcıları için üretilen, her an aklınıza geldiğinizde çantanızdan çıkarıp birşeyler karalayabileceğiniz defterinizdir. Tabii ben hiçbir profesyonel tasarımcının böyle birşeyle dolaştığını görmedim. Ağırlıklı olarak öğrenciler veya modaya merak salmış kişiler için ideal olacaktır.

İçinde tasarımla ve işin teknik boyutu olan kalıpla ilgili ipuçları ve genel bilgileri bulabilir, sizi tasarıma yönlendirecek pek çok ilham kaynağı görebilirsiniz. Temel giysilerin çizimleri ve boş silüetler (yani mankenler) olan bu not defteri tadındaki Fashionary, şimdilerde Hong Kong'lu tekstil perakendecisi I.T ile bir üst basamağa çıkmış durumda.

Özellikle bu yazın neon trendinden ilham alınarak ve kısa süre için üretilen Fashionary'nin fuşya, turuncu, mavi ve fosforlu yeşil ile kaplanan sketcbookları $24.90'dan satışa sunuluyor..




viasupercoolr







3 Responses so far.

  1. Adsız says:

    ooowww,baya iyiymişşş...netten alınıyomu sinem?

  2. evet melis şu linkten alabilirsin.. http://fashionary.org/store/

  3. cok guzelmis.

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics