2.07.2011

tara doughans


Son zamanların en beğendiğim moda illüstratörlerinden biri; Tara Doughans. Özellikle "Boys will be boys" adlı illüstrasyon editoriali ile adından sıkça söz ettiriryor. Dior Homme, Alexander McQueen, Raf Simons, Thom Browne, Ann Demeulemeester ve Dries Van Noten'in sonbahar koleksiyonlarının öne çıkan parçalarından esinlendiği, 6 parçalık bu tarot editoriali mükemmeldi.

Ama bugün sizlere bahsetmek istediğim, Doughans'ın son illüstrasyon serisi olan "Like a moth to a flame" (Ateşe giden güveler gibi, daha içi çeviri için tıklayın)














Ann Demeulemeester, Dries Van Noten, Martin Margiela ve Haider Ackermann gibi isimlerin yetiştiği The Royal Academy of Fine Arts Antwerp (Antwerp Kraliyet Güzel Sanatlar Akademisi) Belçika'da yer alıyor. Canada doğumlu, Londra'da yaşayan illüstratör Tara Doughans ise, bu seneki moda bölümü yüksek lisans mezunlarından ilham alarak oluşturmuş editorialini.

Tara Doughans hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.





Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics