18.03.2010

CFDA 2010 Adayları

CFDA (Council of Fashion Designers of America (Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi) tarafından düzenlenen ödül töreninde, her sene olduğu gibi bu sene de özel ödüller sahiplerini bekliyor.

Alexander McQueen'in ölümünden sonra düzenlenen Yönetim Kurulu Özel Ödülü, dün geceki törende açıklandı. 7 Haziran'da düzenlenecek olan ödül töreni için; İngiliz tasarımcı Christopher Bailey Uluslararası Ödül'üne aday gösterilirken, Geoffrey Beene Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü Michael Kors alacak gibi gözüküyor. Moda İkonu Ödülünü ise Iman'ın alması hiç de şaşırtıcı olmaz.


Marc Jacobs, Alexander Wang ve Donna Karan Yılın Kadın Giyim Tasarımcısı Ödülü'ne aday gösterilirken,  Tom Ford, Michael Bastian, ve Rag & Bone'a karşı David Neville ve Marcus Wainwright Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı Ödül'ü için kapışacaklar.  Alexis Bittar, Marc Jacobs ve Jack McCollough and Lazaro Hernandez of Proenza Schouler ise Yılın Aksesuar Tasarımcısı Ödülü için aday gösterilen isimlerdi.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics