20.01.2013

Akif Hakan Celebi | Hakan Photography


Akif Hakan Çelebi veya profesyonel adıyla Hakan Photography, benim 2006'da fotoğrafa ilk başladığım zamanlardan itibaren tanıdığım ve takip ettiğim bir fotoğrafçıdır. Söz konusu fotoğraf olunca oldukça deneysel bir fotoğrafçı olmasıyla tanınır. Uzakdoğu filmlerinden sıkça esinlenir, fotoğraflarında yaratıcılığını güncel trendler ve görsel sanatlar konusundaki uzmanlığını harmanlayarak besler.

Pek çok moda ve fotoğraf dergisinde kendisine rastlayabileceğiniz gibi, kişisel çalışmalarındaki sıradışı renk kullanımıyla fotoğrafa ekspresyonizm getirmektedir. Styleite.com'daki Power Grid'de Temmuz 2011 itibariyle, dünyanın en iyi moda fotoğrafçıları arasında #67. sırada yerini almıştır.

hakanphotography.com'dan Akif Hakan Çelebi ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz ancak, kendisini benim gibi deviantart hesabından takip etmenizi tavsiye ederim.











Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics