23.01.2012

Couture Spring 2012 : Atelier Versace

Merakla beklenen Paris Couture Week bugün başladı. İlk olarak sizlere, 2004'ten beri Paris Couture takvimlerinde görünmeyen Versace'den bahsetmek istiyorum.

Öncelikle dikkatimi çeken birşey var. Her yerde boy boy Cameron Diaz ve Diane Cruger'in defileyi ön sıralardan izlediği haberi var. Bilemiyorum çok mu garip bir durum, bana mı olağan geliyor? Bir de Anna Dello Russo'yu yazmışlar. Kadın moda ikonu, pijamasıyla evinde fotoğrafların internete düşmesini mi bekleseydi??

Defileye dönecek olursak, son dönemde H&M işbirliği ile oldukça yoğun olan Donatella Versace yıllar sonra katıldığı couture haftası için 15 parçalık bir şov hazırladı. Çoğunlukla ışıltılı, parıltılı, tek parça kıyafetlerin yer aldığı koleksiyon için biraz teknik konuşmak gerekirse; kübik formlar ve Versace'nin imzası sayılan "korse" bedenler etrafında toplanmıştı diyebilirim.

Ekrunun ön planda olmasının yanı sıra, tangerine tango, neon sarı ve fıstık yeşiline ek olarak parlak altın rengini bol bol görmek mümkün. Strapless ve tek omuz kesimler ile beraber, belirgin omuzlar dikkat çekiyor. Ayrıca transparan detaylar olduğunu da eklemek isterim.



Fotoğrafların bir kısmını göreceksiniz, ama tamamı ve daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz..

Paris Spring Couture 2012 gibi pek çok moda olayı ile ilgili haberler ve fotoğraflar için Facebook ve Twitter'dan takip etmeyi unutmayın..





One Response so far.

  1. her bırı sanat eserı tarzında ama ben sarı mı yesıl mı bılemedıgım o renk super olmus

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics