6.01.2012

BO 2011!

Dun gece gerceklesen Blog Odulleri 2011 toreninde sizlerin de destegi ve jurinin secimiyle ikinci olmus bulunmaktayim :)

Evde cikan aksiliklerden oturu dun butun gunumu Ankara-Istanbul yolunda gecirip, daglari tepeleri asip geldim sehrime.. O nedenle torende biraz yorgun ve suratsiz olmus olabilirim ama bunlar son derece mutlu olmus olmama engel degildi tabii :)

Toren alaninda samimiyetiyle bana kucak acan, gecen seneki moda bloglari ucuncusu ve bu senenin guzelim sunucusu Billur Saatci ile basliyorum tebrik ve tesekkurlerime. Bu arada toren esnasinda bana attigi bakis ve imali sozleri -"gecen sene dereceye girenler bir sonraki sene sunucu oluyor'- hic duymamis kabul ediyor ve durumdan siyriliyorum :) Hiic bana gore degil Billur sen aynen devam et :)

Pek cok guzel etkinlik ve workshoplarla dolu, ikramlarin ve eglencelerin girla gittigi bir aksam gecirdik hep beraber. Oldukca kalabalik ve neseli bir ortamdi ama ben dahil herkesin elinden telefon dusmuyordu :)

Halen Istanbulda oldugum icin Ingilizce karekterle yazilmis bu yazimi bir seferlik affetmenizi diliyorum, kisitli imkanlar :)

Dereceye girip odul alan butun kategorilerdeki butun bloggerlari tebrik ediyorum. Kim ne konuda basariliymis sorularinin cevabi icin sizleri Blog Odulleri ana sayfasina alalim..

Moda kategorisinde evet, ben ikinci oldum :) Ve bu gazla, Collezione seminerindeki Zehra Elif Tas'in da dedigi gibi artik full-time blogger olarak karsinizda olmak icin elimden geleni yapacagim :)

2011'in En Iyi Moda Blogger'i Bi Kot Bi Tisort bloguyla hepimizin yakindan tanidigi PinkFreud secildi.

Ikinci benim, ve ucuncu de yeni ama tarzini ve tavrini cok begendigim iki kisilik bir blog olan Fashion Stroke oldu. Sahnede karsilastigimiz anda blog yazarlarindan Cisem ve benim aaaaaa diye sasirip  birbirimize baktigimiz ani farkedenler olmus olabilir. Liseden tanıştığımızı zannedip anın heyecanı ve ortamın karanlığıyla büyük de bir pot kırmış oldum :) Ama sağolsun beni hiç bozmadı :)

PinkFreud, Cisem ve Burcak'i cok cok tebrik ediyorum :)

Simdiii... Gelelim tesekkurlere..

Blog seruvenimi ve yarisma donemini benimle beraber takip eden, her an beni destekleyen cok eski ama yeni kavustugum arkadasim Oh Happy Studio blogunun yazari Buse'ye..

Blog odulleri gecesi beni yalniz birakmayan Esra'ya..

21 senedir gerek destegiyle gerek elestrileriyle (buna kizabilir) minicik biricik kuzenim Merve'ye ve esantiyon leblebisi Elif'e :) cok ama cook tesekkur ediyorum.

Son olarak da aslinda burda I Loewe Pro you desem bile yetecek ama olsun :) Ben biraz bu lafin icini doldurmak istedim :) Hayatima girdigi andan beri basimi donduren; simarmayayim diye essegimi once kaybettirip sonra bulduran; gobekli olan ben oldugum halde onunla dalga gecmeme izin veren; hep alttan alan ama son soz sahibiymiscesine mutlu olan; daha ne desem bilemiyorum ama bir suru herseyim olan sevgili biricik kocama sonsuz tesekkur ediyorum :) -dolaptaki dolmalari unutma, pazartesi gorurusuz bebegim-



Bu odulu aldigim icin gercekten cok mutluyum ve bunu her okuyana soz; bir daha blogumu asla birakmayacagim :)



Sinem Kocabas
FashionsLetter


11 Responses so far.

  1. Tebriklerr...:)

    Sevgiler Nino
    http://ninostudio.blogspot.com/

  2. Tebrikler! Blogunun kısa bir zamandır takip ediyorum ama gerçekten içerik olarak doyurucu ve güzel:)

  3. vay canına! tebrikler :)
    öyleyse biz de asla blogunu izlemeyi bırakmayacağız..

    bana da beklerim ;)
    edankb.blogspot.com

  4. B says:

    daha nice basarilar elde etmen dilegiylee :]

  5. Adsız says:

    ayy ayy ayyy,tebriklerr canımmmmm:) darısı başımıza:)

  6. elsa says:

    operim seni! Hakettin sen, tebrikler Sinem.

  7. tebrik ederim. :)

  8. Adsız says:

    Tebrik ederim bebeğğiiim !!!! Ti voglio bene !!! :)

    Astridlin :)

  9. Tabrikler, başarıların daim olsun inş! Ben bu yarışma sayesinde senin bloğunu öğrendim gereçkten haketmişsin o ödülünü 1.lik de olur inş:) Bu arada ben de blog dünyasına yeni katıldım, bloğuma göz atmak isterseniz beklerim;) http://trendsum.blogspot.com/

  10. modasever says:

    severek takip ediyorum seni, çok tebrik ederim :))

  11. Merhaba,
    Samimi yazınızı zevkle okudum.
    İçten yazdığınız blogunuzun başarılarınızın devamını dilerim.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics