4.01.2011

Atelier 55'ten Yeniler

60 ların stil ikonu Jacky Kennedy’nin sapka tasarimlariyla yıldızı parladığı günden itibaren; Liz Taylor, Liza Minelli, Lauren Bacall, Bianca Jagger gibi bir çok ünlünün vazgeçilmez markası haline gelen ve son yıllardaki sessizliğini Sex & The City 2 filmi ile bozarak tekrar modanın zirvesine oturan Halston’ın ; 2011 kış sezonuna damgasını vuran ipek kadife sandaletleri ile botları Atelier 55 bünyesinde satılıyor...

Limitli sayıda satışa sunulan ve sadece mürdüm, petrol mavisi ile buz grisi renk alternatifleri olan  Halston Tubular Sandal’lar ; yine sezonun dikkat çekici trendleri arasında yer alan kimono-elbiseler ile kombinleniyor.

Halston’ın meşhur “Shoe-Boot” ları ile sezonun iddialı modeli “Shearling Gladiator”ü de Türkiye’ye getiren Atelier 55’te ; gladyatörün sadece siyah rengi mevcutken botların ise hem siyah, hem de krem renk alternatifini bulabilirsiniz.

Atelier 55; Halston shoe-bootların siyah rengi ile özellikle siyah “shearling gladyatörü” bünyesinde yer alan alternatif  tasarımcılardan Gemma Slack’in siyah tunik-elbisesi ile kombinleyerek moda severlere öneriyor.






Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics