4.04.2012

2012 Yaz Trend Raporu - Baskili Kotlar


fashionsletterGeçtiğimiz yazdan beri ufak ufak kendini gösteren baskılı kotlar 2012 İlkbahar / Yaz sezonunda top trend olacak, ve ben oldukça heyecanlıyım. Geçen yaz "bir yerlerden çiçekli pantolon bulsam da giysem" diye aranırken bu yaz bol bol göreceğiz her yerde umarım.

Biliyorsunuz ki geçtiğimiz son baharda da güllü & çiçekli iri desenler modaydı. Yavaş yavaş harmanlanıp kıvama geldi sonunda hepsi. Tiril tiril kumaşlarda bolca bulabiliyoruz aslında, ama onları giyme şekli sınırlı. Şimdi tutup da çiçek desenli diye ipek bir pantolonun altına ked's giyemezsiniz. O'nun hakkı stiletto'dur. Ama kot veya pamuklu kumaştan yapılan pantolonları az aşağıdaki örneklerde göreceğiniz gibi aklınıza nasıl gelirse öyle giyebilirsiniz.

Üstelik kombin etmesi de çok kolay. Eğer karışık ve farklı desenler trendinin takipçisi değilseniz baskılı kotlarınızın üzerine düz renk bir bluzla bile stil sahibi olabilirsiniz. Tabii şimdiden giymeye başlarsanız. Malumunuz, herkes giydikten sonra pek de bir "çok moda" hali kalmıyor. Mesela son günlerde herkesin ısrarla cap-toe ayakkabılarla asimetrik etekleri kombinleyip "hihuu ben zara'dan giyindim baştan aşağı baaaak" diye bağırıcasına dolaşması gibi, veya deri pantolon üzerine kot gömlek giyip sanki elektriği bulmuşçasına takılması gibi. Gülünç buluyorum evet.


fashionsletterHep çiçekli diye bahsediyor olabilirim ama bu trendin adı printed jeans, yani baskılı kotlar. İster büyük ister küçük çiçekli olsun, çizgili ekoseli puantiyeli, leoparlı zebralı, hatta eşarp desenli bile olabilir. Hatta hatta batik desenler bile gözünüze hoş gelmeye başlayabilir. Çekinmeyin alın giyin. Geçiriverin üzerinize düz birşey. Farkettiyseniz zaten genel olarak hafif salaş, rahat kombinler yapılıyor. İsterseniz ışıltılı bir ipek gömlekle de tamamlayabilirsiniz tabii, herşey gibi moda kurbanı olabilmek de sizin elinizde.


fashionsletterBu trend color block'un tozunu attıracak gibi geliyor bana. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

fotoğrafların markalarını görmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz..











5 Responses so far.

  1. dikey çizgili, puantiyeli bir de çiçekli kot bulabilsem ne güzel olurr :)
    çiçekli kota sadece zara'da denk geldim. diğerlerini görmedim bile! :(

  2. Baskılı taytlardan sonra baskılı kotlar bence nefis :)
    madambfashion.blogspot.com

  3. Bu trende bayılıyorum:))

  4. Adsız says:

    hepsi rengarenk hepsi güzel seçimi zor bi tane kapmalı acilen:)

  5. Ben puantiyelilere bayıldım ama herkesin üzerinde göreceksem bir anda soğuyuveririm :(

    http://berry-dew.blogspot.com/

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics