27.04.2012

Genc Tasarimci - Melis Nur Kurban

Bildiğiniz gibi Evo's Angels Moda ve Yaşam Dijital Dergisi için yazıyorum. Mart ayında, ismini Londra'da duyurmuş başarılı bir genç tasarımcı hakkındaki yazım & röportajım vardı. Kendisi Özge Nalbantoğlu. Yazısını okumak için buraya tıklayınız.


Nisan ayında ise bir başka genç tasarımcı Melis Nur Kurban var merceğimde. Canada - Vancouver Fashion Week'te sergilediği F/W 2012 koleksiyonu ile karşınızda.


Aşağıda sayfaları görebilir isterseniz derginin web sitesinden de her ay yazılarımı okuyabilirsiniz..
http://www.evosangels.com/ 


(Yazıları daha iyi okuyabilmek ve orjinal boyutunda görüntülemek için üzerlerine tıklayınız..)


-Mayıs ayı sayısı 10 gün sonra yayında olacak, bu kez yine bir genç tasarımcı ancak illüstrasyon alanında kendini geliştirmiş bir isimle karşılaşacaksınız. Lütfen siz de sanatın herhangi bir dalı ile ilgili çalışmalarınızı duyurmak için benimle iletişime geçin-




One Response so far.

  1. Lise arkadaşımın yurtdışında böyle seçkin bir topluluğa kendi tasarımlarını tanıtma başarısını yakalaması bile benim için bir gurur iken, bir de o tasarımlara dair güzel yorumları ve arkadaşımın geleceğe yönelik son derece sağlam hedeflerini okumak ayrı bir keyif verdi.

    Tasarımları tek tek inceledim; farklı tasarımlar, farklı renk tonları kombine edilmiş. Çılgın ve giyilmesi beklenmeyecek kıyafetler yerine, kesinlikle tercih edilecek ürünler ortaya çıkartılmış..
    Tebrik ederim.. :)

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics