5.04.2012

Genc Tasarimci - Ozge Nalbantoglu

Bildiğiniz gibi Mart ayından beri Evo's Angels Moda ve Yaşam Dijital Dergisi için yazıyorum. Geçtiğimiz ay ismini Londra'da duyurmuş başarılı bir genç tasarımcı hakkındaki yazım & röportajım vardı. Kendisi Özge Nalbantoğlu. Aşağıda sayfaları görebilir isterseniz derginin web sitesinden de her ay yazılarımı okuyabilirsiniz.. http://www.evosangels.com/ (Yazıları daha iyi okuyabilmek ve orjinal boyutunda görüntülemek için üzerlerine tıklayınız..)

Yazı ile ilgili düzeltme: Özge Nalbantoğlu şuanda Zara için çalışan bir firmada tasarımcılık yapıyor.


One Response so far.

  1. pelin says:

    harika bir röportaj olmuş, dergilerdekinden bir farkı yok. yeni genç tasarımcılara da yol açılmalı bunu yaptığın için çok teşekkür ederim. diğer bloggerlar hep aynı insanlardan bahsediyor, ülkemizde genç tasarımcı anlayışı çok yanlış. moda tasarımcıları derneğinde az aidat ödeyenler genç tasarımcı, çok ödeyenler tasarımcı oluyor. halbuki genç tasarımcı kariyerine yeni başlamış, henüz defile yapmamış olmalı mantıken. ve bir insan üst üste 3 sene genç tasarımcı sıfatıyla kalmamalı. biraz dünya standartlarına bakılmalı insanların titrlerini belirlerken.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics