18.11.2011

Tom Ford for H&M?



Son günlerin bir diğer popüler konusu ise kuşkusuz büyük ses getiren Versace for H&M koleksiyonu. Ama şimdi ben sizlere bilmediğiniz birşey söyleyeceğim. Bilin bakalım H&M'in işbirliği kuracağı bir sonraki ünlü tasarımcı kim?

Evet, eğer söyletiler doğru ise bu isim Tom Ford'dan başkası değil. Markanın kreatif direktörü Margareta van den Bosch; bir sonraki olağan işbirliği için Tom Ford'un adı önerildiğinde; "Oldukça ilginç bir isim. Olabilir, karşı çıkmam" şeklinde soruları yanıtlamış.

Eğer Ford tarafından H&M için bir koleksiyon oluşturulursa; dün İngiltere'de satışa sunulan ve muhtemelen anında tükenmesi beklenen, Versace'nin koleksiyonundan sonraki 9. H&M koleksiyonu olacak.

Karl Lagerfeld, Matthew Williamson, Lanvin, Roberto Cavalli ve Jimmy Choo'nun da aralarında bulunduğu oldukça başarılı tasarımcılarla daha önce çalışmış olan H&M için bence, Tom Ford çok doğru bir seçim olacaktır. Tabii eğer dedikodular doğruysa.







00000000000000000000000000
Tom Ford'dan bu kadar bahsetmişken Versace'nin adını anmadan olmaz elbette. Şimdi burda oturup Versace'nin koleksiyonunu eleştirecek değilim, sadece harika bulduğumu söylemem yeterli olur sanırım :) Karşınızda hem Versace for H&M ad campaigns; tam bir editorial tadında; hemen peşinden Versace for H&M Lookbook..
























Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics