29.10.2011

Deformatif Novum


novummagazine

Alman Tasarım Stüdyosu Paperlux, beraber çalıştığı Schwarzkopf, Hermes, Volkswagen, Adidas, MontBlanc ve Alexander McQueen gibi isimlerden sonra; ünlü bir grafik tasarım dergisi olan Novum Magazine'in Kasım sayısı için özgün bir kapak tasarımı yarattı. Deforme olabilen müthiş bir tasarım.

Elimizle dokunamıyor olsak da Almanya civarında yaşayan arkadaşlara, bu eşsiz tasarımı mutlaka tecrübe etmelerini öneririm.

novummagazine

6 farklı renk şemasından oluşan derginin Kasım sayısı, 48000 adet basıldı. Sayı başına 140 üçgen kesim bulunan kapak tasarımı, sadece grafik ve tasarım alanında bir başarı ile yaratılmadı. Matematik ve görsel yetkinliklerin de neredeyse sonsuz seviyede kullanıldığı bu bükülebilir, eğlenceli derginin üretim aşaması ile ilgili neşeli videoyu izlemenizi tavsiye ederim.



Tüm yaşananlara rağmen son günlerde en çok sarfettiğim sözleri Cumhuriyet Bayramı'mızı kutlarken söylemek isterim; "Dikkatli bakarsanız neşelenmek için bir sebep bulabilirsiniz, ama sizi üzecek sebepler hep eteğinizin ucuna yapışıktır. Hayata gülümseyen pencereden bakın ve herşeyin daha güzel olacağına inanın."









One Response so far.

  1. Adsız says:

    harika

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics