23.12.2012

Colgate Optik Beyaz ile Caddeler Podyum Oldu!


Aslında Colgate bunu ilk defa yapmıyor… Ana sponsoru olduğu İstanbul Fashion Week 2012’de Türkiye’nin ilk temalı styling defilesi 'Colgate Optik Beyaz by Hakan Öztürk'ü gerçekleştirdikten sonra Colgate Optik Beyaz ile beyaz gülüşlerimizi podyumla buluşturduğu çarpıcı etkinliklerine devam ediyor.

Podyumları Bağdat Caddesi’ne taşıdığı 'Sürpriz Defile' konsepti ile hepimizi bir kez daha şaşırtmayı başaran Colgate Optik Beyaz, keyifli anları ve mutlu gülüşleri paylaşma ve çoğaltma fırsatı verdi. 'Gülüşün en güzel aksesuarın' sloganı ile 'güzellik ürünü' olarak tüketicilerle buluşan Colgate Optik Beyaz bizlere sürprizlerinin bitmediğini göstererek şimdiden bir sonraki adımının ne olacağı merakını yaşatıyor.

Bağdat Caddesi’nde yürürlerken kendilerini bir anda Colgate Optik Beyaz’ın kurduğu sürpriz podyumda bulan insanlar, başlarına belki de ilk defa gelebilecek bir defilenin parçası olma duygusunu yaşayarak her halleriyle oldukça renkli görüntüler yarattılar. Cadde’nin en güzel gülüşlerini podyuma taşıyan Colgate Optik Beyaz sokaktaki insana doğrudan dokunuşuyla en özgüvenli ve göz alıcı gülüşlerin simgesi olduğunu hepimize bir kez daha gösterdi.



İnsanlar bu defa kendi kıyafetleri, stillerini vurgulayan aksesuarlar ve modası hiç geçmeyecek beyaz gülüşleri ile Colgate Optik Beyaz’ın onlar için hazırladığı sürpriz bir defilede yer alarak sıradan geçen günlerinin renkli sahnesindeydiler.

Colgate Optik Beyaz’ın da dediği gibi en güzel aksesuarımız olan gülüşümüzde fark yaratabilmek gerçekten çok önemli. Colgate Optik Beyaz’ın içeriğindeki beyazlatıcı mikro-kristaller ile lekeleri diş minesine zarar vermeden gideriyor olması, 1 haftada 1 ton daha beyaz dişlere kavuşmamız, düzenli kullanımda ise dişlerin beyazlığını daha uzun süre koruma sağlaması onu ayrı bir yere koymanızı sağlıyor.


Beyaz gülüşleri, moda dünyası ile buluşturduğu sürprizlerle karşımızda olmaya devam edeceğinin hızlı sinyallerini veren Optik Beyaz’ın sürpriz defilesi 'Caddeler Podyum Olsa?' videosunu izleyerek bu keyifli dakikaları paylaşabilirsiniz.



http://facebook.com/ColgateTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics