15.10.2012

Limited Edition Mondays : Wedding Everyday by atolye.co


Düğün gibi özel bir günde hepimiz kendimizi prensesler gibi hissederiz. Etrafta sizin için koşturanlar, saçınızı, makyajınızı yapanlar.. Ama herkes gittiğinde gelinliğiniz, duvağınız ve özel aksesuarlarınızla baş başa kalırsınız ki, ta dam! Hala prensessiniz.  

atolye.co ekibi tarafından hazırlanan "Wedding Everyday" koleksiyonun vaat ettiği his tam olarak da bu! Ancak bir düğünde kullanılabilecek kalitede ipek-saten kumaşlar, Fransız dantelleri, güpürler, ostrich’li saç aksesuarları.. Üstelik her biri sınırlı sayıda ve elde üretilmiş elbise, etek ve bluzlar koleksiyonun temel parçalarını oluşturuyor. Oldukça ince ve özel detaylar olduğunu belirtmeliyim.


Şık bir kutlamada, özel bir akşam yemeğinde kendinizi muhteşem hissetmeniz için gereken her şeyin bulunduğu "Wedding Everyday" koleksiyonunun parçaları gösterişli olduğu kadar sade. Daha fazla bilgi ve online shop için www.atolye.co adresini ziyaret etmeyi unutmayın.


Ayrıca;


facebook.com/atolye.co

twitter.com/atolyeco


We all feel like princess in a special day such as the wedding day. People move around you and take care of your beauty. But when everyone leaves; it's all your dress, veil, special accesories and you. Voila! You're stil like a princess.

atolye.co promised exactly this feeling with the collection "Wedding Everyday". Silk and satin fabrics, hand made lace and hair accesories with ostrich plume are the key pieces of collection. There are dresses, blouses, skirts and more, each made for a limited edition. Don't miss it. For more information and online shopping, please visit www.atolye.co. You can see facebook and twitter account links above. Please read the full story and leave a comment.








© all rights reserved

One Response so far.

  1. Hepsi çok iyiymiş :))

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics