22.10.2012

Limited Edition Mondays : Lia Tasarim atolye.co'da

1984 yılında Kapalıçarşı’da kurulan Lia Tasarım’ın birbirinden özel ürünleri, kuyumcu ustaları Kirkor ve Aşot’un elinden çıkıyor. El işçiliği ile üretilen ve değerli taşlarla süslenen koleksiyonlar, yılların deneyimi sayesinde bu kadar beğeni topluyor.


2012 – 2013 Koleksiyonunu “sadeliğin ve şıklığın birlikte harmanlanması” olarak niteleyen Lia Tasarım’a kesinlikle katılıyorum. Aksesuarlar; 925 ayar gümüş üzerine pembe, sarı veya beyaz altın kaplama olarak üretiliyor. Koruyucu ile kaplandığından kalitesini her zaman koruyor. Taşlı ürünlerde ise 0.02 karat sertifikalı pırlanta bulunuyor. (H-I renk, 1 berraklık)

Yüzük, bileklik ve kolye gibi Lia Tasarım’ın  yeni koleksiyonuna ait ürünleri, atolye.co bünyesinde inceleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve online shop için www.atolye.co adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Ayrıca;

facebook.com/atolye.co
twitter.com/atolyeco


The special products of Lia Desing,  which was founded in Grandbazaar in 1984, are crafted by goldsmiths Kirkor and Asot. Hand crafted and furnished with gemstones, the collections are being favored so much, thanks to years of experience.
I fully agree with Lia Design who describes its  2012-2013 collection as 'the blend of purity and style'. The accessories are produced  in rose yellow or white, gold plated over 925 sterling silver. The coating protects its quality for  a lifetime. The pieces with gemstones come with 0.02 carat certified diamonds.
You can view the products such as the rings and necklaces on atolye.co. For more information and online shopping visit  www.atolye.co

















One Response so far.

  1. i love the gold necklaces!
    thanks for the love hon, I'm following you on GFC and bloglovin':)
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics