2.07.2012

Lookbook: Mugler Resort 2013

Tasarımcı Nicola Formichetti’nin bizzat kendisi tarafından fotoğraflanmış Mugler Resort 2013 koleksiyonu karşınızda. Motocross yarışçıları, fütürist japon esintileri ve bir hanımefendi edasının muhteşem kombinasyonu. Tekdüze beyaz, siyah ve arduvaz renginin içinde patlayan kırmızı ve sarılar koleksiyonun genel hatlarını oluşturuyor. Doğal kıvrımlar ve postmodern mimariden gelen keskin çizgiler ise detaylardan birkaçı.

Formichetti Vogue Hommes Japan’da moda editörü olduğunu kimono şekilleri ve keskin yaka hatları ile belli ediyor ama aynı zamanda heykelimsi terziliğini, colour-block derilerini ve bir grafik reenkarnasyondan geçmiş leopar baskılarıyla kendi tarzını sürdürmeye devam ediyor. Bu koleksiyondan bir parçaya sahip olmak size kendinizi ateşli, yarı-japon ve gelecekten gelen bir femme fatale gibi hissettirebilir.




























via oyster

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics