18.04.2011

Bike Love

Uzun zamandır birşeyler yazıp yazmamak arasında gidip geliyordum ki bugün, tam da (napoli'de) harika bir bahar günü geçirip, kendimi göl kenarında bisiklet ve hasır şapka ile hayal ederken kendimi burada buluverdim. Hayallerimdeki bisiklete henüz kavuşamamış olsam da, var olduğunu bilmek bile güzel..

Kate Spade, aslen aksesuar editörü olarak başlayıp, piyasada istediği çanta ve aksesuarları bulamadığı için kendi şirketini kuran (Kate Spade New York), zaman içerisinde Amerika'da 36 mağazaya, kadınların ve moda editörlerinin büyük ilgisine maruz kalmış ve sadece aksesuar tasarlamakla kalmayıp, modanın her alanına elini atmış. Özellikle içiniz her karardığında sizi ferah ve neşeli bir ruh haline getirecek bir renk paletine sahip. Web sitesinde dolaşırken bile yüzünüz gülümseyebiliyor.

Son olarak, Adeline Adeline Bicycle Boutique ile beraber New York için bir bisiklet tasarlamışlar, ki aşık olduğum bisiklet budur. Son iki senedir çevremde gördüğüm her bisiklete çığlık atarak koşup benim olmalarını isterken, halen bir bisiklet sahibi olamamış olmam ise büyük bir ironi malesef. Şimdi sizleri hayallerimin bisikletinin moda ile buluştuğu an ile başbaşa bırakıyorum..



One Response so far.

  1. Adsız says:

    Tam bir sehir bisikleti biz istanbul gibi bir sehirde binemeyiz ama yine de videosu cok guzelmis.

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics