25.09.2009

Podum Kameraları: Giorgio Armani - İlkbahar 2010

Podyumdan sıcak sıcak..  Milano moda haftası Giorgio Armani'nin 2010 İlkbaharı için hazırladığı kolleksiyonu ile başladı. 2010 İlkbahar ve yaz modasını oldukça etkileyecek olan ön kolleksiyonun videosu ve Giorgio Armani'nin bir el çizimini paylaşmak istiyorum. Ve tabii ayrıca defileden edindiğim notları da..

Giorgio Armani'nin Milano 2010 moda haftasonda sergilediği defileye bakılırsa, bunaltıcı sıcaklarla geçirdiğimiz yaz ve yağmurlarla geçirmekte olduğumuz şu sonbahar günlerinde oldukça popüler olan çivit mavisi biraz ton değiştirecek olsa da yine vitrinlerden ve hayatımızdan düşmeyecek gibi gözüküyor.

Sürekli bahsettiğim ancak pek çoğumuzun alışmakta güçlük çektiği bol dede pantolonları ve erkeksi ceketler de etkisini sürdürecek anlaşılan.

Son 2-3 senedir pek de ortalarda gözükmeyen şeker pembesi ilkbaharın gelişiyle, yeniden aramıza dönüyor. Modası geçmişken hala taşımaya devam edenler için bir şey farketmeyecek.

Daha önce bahsettiğim minik el çantalarını Giorgio Armani'nin defilesinde görmek, ve evet dediğim doğru hissini yaşayabilmek gerçekten çok güzel. Artık o koca, bavul gibi bütün vücudumuzu kaplayan çantaları dolaba kaldırıyoruz kızlar.

Son olarak allı pullu bir yaz geçireceğimizi iletiyor, sizleri Giorgio Armani ile başbaşa bırakıyorum.




Milano Moda Haftası
2010 İlkbahar
Giorgio Armani

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics