7.07.2009

Trend Raporu: Sonbaharın Gözdesi Tulum Tarzı

Bu sezonun en kolay parçası tulumlara zıplayın!



Eğer daha önceden sıkı bir moda takipçisi değilseniz ; Stella McCartney'in 4 Haziran'da Venedik'teki New Contemporary Art Fair'de (Yeni Çağdaş Sanat Fuarı) 2010 koleksiyonuna bulduğu parlak fikiri kendine uyguladığını; beyaz pamuklu kumaştan olan bir all-in-one içinde gördükten sonra, kesinlikle bu sezonun en gözde trendlerinden birine dönüşeceksiniz: "tulum".
McCartney 2009 sonbahar kokeksiyonu için, kesimlere ve dar elbiselere özen göstermiş. Ama elbette tulumlar koleksiyondaki en göze çarpan şey oldu.






Stella McCartney , Fall 2009







Gündüzden geceye, günün her saati giyilebilecek olan bu mavi örme kumaştan tulum ise oldukça güzel bir örnek. Tulumların iyi yanı ise, ister bileğe kadar uzun ister kısa olsun, bir elbise gibi kolayca üzerinize geçirebilir, kendinizi rahat, sportif ve modern hissedebilirsiniz. McCartney'in şimdilik bu trenddeki çeşitleri bir ipucu olmamakla beraber, "Charlie'nin Meleklerl" ni andırıyor. Komfor, seksapel ve kolayca giyilebilen, paket halinde bir trend.






Stella McCartney - Opening Of The New Contemporary Art Centre

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics