4.02.2013

Conscious H&M


Vanessa Paradis'in reklam yüzü olduğu H&M Conscious koleksiyonu bu bahar karşımıza çıkıyor. Doğa dostu olan bu koleksiyondaki tüm ürünler organik pamuk, geri dönüştürülmüş polyester ve tencel gibi daha sürdürülebilir materyallerden yapıldı. Mart'ın son haftası tüm dünyada satışa sunulacak koleksiyonda herkes için birşeyler var.

"Kampanyayla eşzamanlı olarak İstinye Park, Marmara Forum ve Cepa H&M mağazalarında giysi toplama faaliyeti başlatılacak. Her ülkeden müşteriler hangi marka olduğuna bakılmaksızın kullanılamayan giysilerini seçili mağazalara getirebilecek ve kişi başı günde iki alışveriş torbasıyla sınırlı olmak kaydıyla her torba dolusu eski kıyafet karşılığında H&M’den indirim çeki alacaklar. H&M, kıyafetlerin çöplüklerde birikmesini önlemek adına bu ölçekte bir giysi toplama kampanyası başlatan ilk marka olarak dikkat çekiyor. Bu koleksiyonla ilgili detayları #hmconscious hashtagi ile takip edebilirsiniz."





Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics