10.12.2009

İngiliz Moda Ödülleri 2009


Kraliyet Adalet Mahkemelerinin soyundan gelen ve moda endüstrisinin başkentinden bazı ünlü isimler, Londra modasının sunduğu en iyi moda yeteneklerine kadeh kaldırdılar. Londra Moda Haftasının 25. yıldönümünden 1 yıl sonra İngiliz Moda Ödüllerinin de büyük sükse getirdiği açıkça ortada.

Christopher Bailey  2009 Yılının Tasarımcısı olarak ödüllendirildi ve en yüksek alkışı topladı. Aynı zamanda C.B. Yılın Markası olarak seçilen Burberry ile beraber Londra Moda Haftasında podyumlara dönmüştü.

Henüz öğrenci olan Georgia May Jagger ise Yılın Modeli ödülünü kazanmak için, Rosie Huttington-Whiteley ve Daisy Lowe gibi isimlerle kapıştı ve kazandı.

John Galliano, İngiliz Moda Konseyi tarafından Üstün Başarı ödülüne layık görüldü. Ödül törenine katılmayan tasarımcının ödülünü, kendi imzasını taşıyan ve yerleri süpüren elbisesi ile Kate Moss aldı. Kate Moss aynı zamanda BFA (British Fashion Awards) nın 25. yıldönümü şerefine özel olarak hazırlanan London 25 adlı ödülü aldı.

Amerikan Vogue'un yaratıcı direktörü Grace Coddington ise, Isabella Blow - Yılın Moda Kreatörü ödülünü aldı.

İskoç tasarımcı Christopher Kane, Yılın En İyi Kolleksiyonunu yarattığını, aldığı ödülle kanıtlamış oldu.

Yeni keşfedilenlerden Holly Fulton ve Peter Pilotto Swarowski sponsorluğunda düzenlenen gecede, The Swarowski - Gelişen Yetenekler Ödülleri'ni sırasıyla Aksesuar ve Hazır Giyim dalında aldılar.

Son olarak Yılın Aksesuar Tasarımcısı Ödülünü Katie Hillier alırken, Dunhill'in tasarımcısı Kim Jones ise Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı seçildi.







Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics