16.11.2012

Next Iconic Bag From YSL


Markalar her sezon, sezona damgasını vuracak olan o meşhur "ikonik" çantayı yaratmak için birbirleriyle yarışa girerler, biliriz. Hedefi 12'den vuran tek bir marka, tek bir çanta olur; ünlülerin, moda ikonlarının elinden düşmez. Önceki sezonlara örnek olarak Mulberry - Alexa, Hermes - Birkin, Longchamp - Le pliage tote, Proenza Schouler - PS1'i düşünebiliriz.

İsmi Saint Laurent olarak değişen, bizim bildiğimiz YSL'nin başına geçen Hedi Slimane'in ilk koleksiyonu uzun zamandır merakla bekleniyordu. İlk olarak yakın arkadaşı Gwyneth Paltrow'un elinde görülen Classic Duffle, bir sonraki ikonik çanta olacak benden söylemesi.

Şekil olarak Louis Vuitton için Sofia Coppola tarafından tasarlanan SC'nin büyük boyuna benziyor. Küçük bir servet değerinde olan çanta Ocak ayında siyah, krem, kırmızı ve gri renk seçenekleriyle 2.650$'dan satışa sunulacak. Meraklıları şu adresten inceleyebilir hatta bir tane ayırtabilirler.

As we all know, every season, brands are competing with each other to create the iconic "it bag". Only one of them will be victorious. Mulberry - AlexaHermes - BirkinLongchamp - Le pliage toteProenza Schouler - PS1 are some of the iconic bags of all times.

Renamed Saint Laurent's (known as YSL) new creative director Hedi Slimane's first runway collection was waited for. The most appearent part of the collection is Classic Duffle, which is seen by designer's close firend Gwyneth Paltrow. Classic Duffle will be the next it bag, be prepared.

Very similar to Sofia Coppola for Louis Vuitton's large size in shape. Classic Duffle costs a little fortune, and will be on stores in January with black, cream, red and gray versions from $2.650. You can check it out and preorder from here.





 

4 Responses so far.

  1. Fiyatı gibi kendisi de aşırı güzel :)

  2. Sam says:

    Looks like another chic and classic iconic bag from YSL!

  3. Oooh i love this, absolutely gorgeous

    love from San Francisco,
    Britt+Whit

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics