4.09.2011

Sanat Guncesi

Uzun zamandir internetsiz, esyasiz, kiyafetsiz ve butun bunlardan aslinda cok daha onemlisi evsiz bir bicimde hayatimizi idame ettirmeye calisiyoruz. Ve malesef bir sure daha boyle devam edecek olan zaman dilimi icerisinde, kendim ne biliyorsam sizlerle de onu paylasmaya gayret ediyorum. Butun bu sancili tasinma donemi, ve elime gecirdigim her turlu bilgiyi Twitter'dan takip edebilirsiniz :)

Simdi kisa kisa bu yakinlardaki sanat etkinliklerinden ve gelismelerden bahsetmek istiyorum. (Ingilizce karekterleri mazur gorunuz :))



Bienal Basliyor

Istanbul'un yuz aklarindan Uluslararasi Istanbul Bienali'nin bu sene 12.'si duzenleniyor. Kuratorlugunu Adriano Pedrosa ve Jens Hoffmann'in yaptigi bienal, Kubali-Amerikali sanatci Felix Gonzalez-Torres'e bir saygi durusu niteliginde. 12. Istanbul Bienali 17 Eylul'de basliyor. Ustelik ogrenciler icin ucretsiz. Sakin kacirmayin.


Caz Havasi

Akbank 21. Caz Festivali, 21. yilinda yine dopdolu. Bu yil 13 Ekim - 3 Kasim tarihlerinde dunyaca unlu caz sanatcilarini ulkemizde agirlayacak olan festivali mutlaka takibe alin.


Guzel Haber

Son yillarin en onemli ve en etkili sanat etkinliklerinden biri olan ve dunyanin on farkli sehrinde duzenlenen Affordable Art Fair (AAF), New York ayaginda Asli Kutluay'i agirliyor.


Dogumunun 111. Yilinda

Ciragan Palace Kempinski Sanat Galerisi, 15 Eylul - 25 Ekim tarihleri arasinda, ilk Turk kadin opera sanatcisi, soprano, ressam ve tiyatrocu Semiha Berksoy sergisine ev sahipligi yapiyor.







via house beautiful

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics