10.11.2012

NARS | Andy Warhol Collection



Uluslararası makyaj sanatçısı Lena Koro ve NARS işbirliğinde hazırlanan Andy Warhol makyaj koleksiyonu, 2012 yılbaşı dönemi için sınırlı sayıda özel olarak üretildi. Makyaj koleksiyonu kullanılarak oluşturulan 4 farklı resimde Andy Warhol ile beraber Edie Sedgwick ve Candy Darling yer alıyor. Allık, far, göz kalemi, ruj ve ojelerde Warhol ruhunu yansıtacak pop art renkler bulunuyor. Ayrıca yılbaşı için hazırlanmış hediye setleri de oldukça kullanışlı.
Yazının devamında Andy Warhol koleksiyonu kullanılarak hazırlanmış 4 makyaj videosu var. Mutlaka izleyin. Koleksiyon hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

International makeup artist Lena Koro created the limited edition Andy Warhol Collection, in collaboration with NARS for 2012 new year's holiday season,. Edie Sedgwick and Candy Darling's images are created using makeup collection with Andy Warhol himself. Warhol's pop art colours are in blushes, eyeshadows, shadow pencils, lip glosses and nail polishes. Also makeup and gift sets are amazing.
By reading the full story, you'll reach 4 makeup videos of NARS Andy Warhol Collection. Please click here for more information about the collection.

























4 Responses so far.

  1. B says:

    Edie'nin altindaki pembelere bayildim :)

  2. Sam says:

    Loving the vibrance and fun in this collection, amazing bright colours and a stylish ode to Andy Warhol!

  3. Gorgeous make up and beautiful videos!!!

  4. NARS markasını severim...güzel bir post ellerine sağlık :)

    bu arada bloğumda çekiliş var...beklerim :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2012/11/cekilis-mango-canta.html

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics