4.07.2012

Aile Ici Siddeti Kapatma Makyaji




Genelde, makyaj videosu dendiğinde odasında size dumanlı göz makyajı veya kontür için en harika sırları veren genç kızlar aklınıza geliyor olabilir. Ama eminim ki görmeyi beklediğiniz şey eşinin itmesi üzerine sehpaya kafasını çarpan ve gözü moraran bir kadının önce hangi kapatıcıyı süreceğinizi tarif etmesi değildir.

Ünlü güzellik vlogger’ı (video bloggerı) Lauren Luke’ün “Morning After” (ertesi sabah) adlı videosunu gören takipçileri şoka girdi ve “lütfen bize bunun bir şaka olduğunu söyle” dediler. Ancak videonun sonuna geldiklerinde herşey birden bire anlamlandı. Bu yapılmış en çarpıcı, en etkileyici ve en doğru noktaya parmak basan videoydu.

İngiltere ayaklı “Kadın ve çocuğa uygulanan aile içi şiddete karşı” kurulan “Refuge” adlı vakıf ve Lauren Luke işbirliğinde verilen mesaj ise şu: aile içi şiddeti saklamayın! İstatistiklere göre şiddete uğrayan kadınların %65i bunu saklıyor. Videoda belirtilen slogan ise Don’t cover it up – Saklamayın.

Videoyu izlemek rahatsız edici olabilir, ürkütücü olabilir, dokunaklı olabilir.. Ama hepsinden önemlisi gerçek. Siz okurlarım ve blogger arkadaşlarımdan istediğim bu videoyu mümkün olduğunca yaymanız. Yazımı aynen kopyalayabilirsiniz.. Boşverip üzerini kapatmayın, saklamayın ki onlar da saklamasınlar.

#dontcoveritup
#kadinasiddetehayir
#aileicisiddetehayir

One Response so far.

  1. Uzun zamandir kalbimi boylesine hizli carptiran bir sey olmamisti, boylesine hissettiren!

Leave a Reply

  • Doğum Hikayemiz - 40+4 e geldiğim 23 Aralık gecesi 7-8 defa sancı benzeri bir ağrı beni uyandırdı ama uykuma devam edebildim. Sanırım saatte 1 geliyordu. Sabah 7.35’te Uğu...
    10 yıl önce

Her Hakkı Saklıdır © Bu sitede yer alan hiçbir veri, izin alınmadan kopyalanamaz, başka bir yerde yayımlanamaz.



Web Analytics